Nyheter

Trine Lise brukte Crocs på jobb – fikk sparken og ble svartelistet.

0

Trine Lise fra Kongsvinger opplevde det mange frykter i en tid med økende utgifter på alle kanter: Hun mistet jobben etter et ublidt møte med sjefen.

Det var på fredag i forrige uke, rett etter lunsj at kun ble bedt om å komme inn på sjefens kontor i det lille firmaet på Kongsvinger ca ti mil utenfor Oslo. Firmaet driver til daglig eiendomsmegling og salg av brukt undertøy fra kvinner i den 3. verden.

På kontoret ble Trine Lise mildt sagt overrumplet av sin leders budskap: Hen ba henne ryke og reise, og fortalte at hen aldri ønsket å se henne tilbake. Hen forklarte at det strider mot all fornuft å bruke crockspå jobb, og pekte på at hullene i den berømte skoen er der verdigheten forsvinner ut.

Utover dette ble ikke Trine Lise gitt annen forklaring enn at det var under en hver verdighet å stille offentlig i slikt fottøy.

Trine Lise skal siden sist fredag ha vært i kontakt med advokat for å forfølge saken, men det har i ettertid kommet frem at hennes sjef døde av et kraftig hjerteinfarkt senere samme kveld.

Hun forteller til nyheteshjulet.no at hun fremdeles er oppskaket etter hendelsen, men sier at hun ser frem til å tilbringe resten av våren og sommeren på camping. I dette miljøet har aldri crocks vært et problem avslutter hun. Det har snarere blitt sett på som et symbol på mote og status.

 

 

Nyhetshjulet

Nå kan du over 30 år endelig melde deg på Paradise Hotel!

Forrige artikkel

Julebrus må skifte navn til vinterbrus: Kan virke krenkende.

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter