Nyheter

FHI: En flaske Jägermeister om dagen kan erstatte korona-vaksine

0

I en ny uttalelse fra FHI meldes det at en flaske Jägermeister om dagen kan fungere som erstatning mot ytterligere vaksinasjoner mot den etterhvert berømte korona-sykdommen.

Forskere ved det Amerikanske instituttet for viral spredning av sykdom kom sist fredag med oppsiktsvekkende nyheter: Inntak av en flaske ( 0,7l ) med Jägermeister kan fungere som erstatning for det fryktede korona-viruset. Studier viser at kombinasjonen mellom urter og alkohol kan virke hemmende på kroppens evne til å reprodusere koronavirus.

Foreløpig har ikke myndighetene gått ut med noen formelle anbefalinger, men skal vi tro denne rapporten kan dette være løsningen på å bli kvitt pandemien.

Det antas at den generelle nordmann har 77,8% sjanse for å bli smittet av viruset i løpet av 2022. Ved høyt inntak av Jägermeister synker sjansen til bare 2,34%.

FrP har vært tidlig ute med forslag om gratis jäger og avgiftskutt til hele landet, men ingenting er avgjort før flertall i stortinget er  samlet.

Om forslaget om gratis urtebrennevin får gjennomslag vites ikke, men FrP vil fremme forslaget allerede førstkommende fredag.

Nyhetshjulet

Derfor dør unge BMW-eiere oftere av kjønnssykdommer

Forrige artikkel

Bruce Springsteen kommer til Norge: Skal varme opp for Staysman

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter