Nyheter

Thomas fikk chlamydia av å spille PlayStation

0

Thomas Kroken (24) fikk sitt livs sjokk da han nylig fikk påvist chlamydia etter å ha blitt testet hos fastlegen sin:  Det har seg nemlig slik at Thomas aldri har hatt sex med andre enn seg selv!

Thomas har siden mars sittet i selvpålagt korona-karantene. Han hevder selv at han befinner seg i risikosonen, fordi han lider av fantomsmerter i hjernen. Det var derfor svært vanskelig for ham å finne noen naturlig forklaring på hvordan han kan ha pådratt seg kjønnssykdommen.

Han har allikevel en sterk teori:

Thomas er nemlig en svært ivrig PlayStation-spiller. Han bruker ofte opp mot 20 timer i døgnet med konsollen. I august oppstod det derimot problemer: Maskinen sluttet å virke, og Thomas måtte levere den til reparasjon hos sin lokale El-kjøp. Det er her han mener problemet har oppstått:

Thomas mener at reparatøren har benyttet apparatet som var til reparasjon for å se på porno. På denne måten tror han sæd kan ha havnet på håndkontrollen, for deretter å ha overført chlamydia-smitten til ham selv. Thomas forteller nemlig at han ofte spiller naken.

Thomas ønsker å være anonym, men velger allikevel å dele sin historie for å advare andre: Bruk munnbind og hansker når du gamer, er hans oppfordring til våre lesere.

Nyhetshjulet

Avsløring: PornHub overvåker deg med telefonens frontkamera!

Forrige artikkel

Feminist-opprør: «Jesus må ha vært en kvinne!»

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter