Nyheter

Derfor dør unge BMW-eiere oftere av kjønnssykdommer

0

At BMW-eiere har et særegent behov for å vise seg frem er en kjent sak. Nå viser en fersk undersøkelse at unge menn som kjører BMW også dør tidligere enn andre. Årsaken er åpenbar. Det handler selvsagt om kjønnssykdommer – og mangelen på generell ansvarsfølelse.

I en helt fersk undersøkelse som tar for seg bygdeungdom og levevaner kom det nylig frem avslørende informasjon. Det viser seg nemlig at unge menn som kjører eldre BMW er sterkt overrepresentert i dødsstatestikken. «Uvettig kjøring» tenker du kanskje? Svaret er helt feil!

Undersøkelsen viser nemlig at unge menn som kjører den tyske bilen får et eksepsjonelt drag på kvinner. Denne gruppen menn tar dermed for seg av livets goder og har ofte over 200 sexpartnere i året. Dette fører til svært mange tilfeller av chlamydia, gonoré og lymfisert hengeballe. Ubehandlede tilfeller av vaginalisert prostatis er også oppdaget i den samme gruppen.

Problemet med disse unge bilførerene er at de svært skjelden tar hensyn til egen helse. Undersøkelsen avslører at kun 1 av 10 unge BMW-eiere oppsøker fastlegen årlig. Undersøkelsen forteller videre at  menn som eier en BMW utelukkende oppsøker fastlegen for å få resept på potensmiddelet Viagra.

I andre enden av skalaen finner vi unge menn som kjører eldre Volvo´s.  Disse viser seg ofte å leve gode, kristne liv, med avhold fra både sex og alkohol. Skal vi tro denne rapporten bør du altså kvitte deg med den tyske maskinen – og skaffe deg en svenske. Om du ønsker å leve lenge, vel og merke!

 

 

Nyhetshjulet

Varsler strømpriser opp mot 24 kroner kWh på julaften

Forrige artikkel

FHI: En flaske Jägermeister om dagen kan erstatte korona-vaksine

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter