Nyheter

Nå kan du over 30 år endelig melde deg på Paradise Hotel!

0

I 2013 ble første sesong av den populære serien Paradise Hotel lansert for Norske tv-seere. Med stjerner som Stian Staysman ( Ballongmannen ), Paris Hilton og Petter Kirsbom tok konseptet oss med storm, og skapte nye seer-rekorder.

De siste årene har TV3-programmet derimot slitt med populariteten, og etter at Triana Iglesias før årets sesong gikk av med pensjon for å overlate programlederrollen til folkekjære Tix, har det meste gått i stå: Årets sesong har rekordlave seertall, og sponsorer som Betakaroten, ProWhitening Tannbleking og Olafiaklinikken er i ferd med å trekke seg ut som støttespillere.

For å ta grep om programmets synkende popularitet har selskapet som står bak produksjonen, Rakettforsker TV, lagt planer for å gi serien en ny vår: Fra 2023 vil castingen utelukkende bestå av menn, kvinner, og de midt i mellom – i alderen 30 til 60. Rakettforsker-TV forteller at denne aldersgruppen appellerer til de som fremdeles ser lineær TV, i tillegg til at mennesker i denne aldersgruppen ofte er svært gode på å by på seg selv, og dermed også til å skape god og underholdene TV.

Produksjonen håper med dette å skape ny blest om konseptet, og forteller at det allerede nå er mulig å søke om å få være med. Programmet spilles inn i Mexico etter nyttår, og det vil ikke stilles krav om perfekte kropper til eventuelt søkende. God appetitt på sex vil derimot kunne være avgjørende for en deltagelse, forteller Anja Vieby i Rakettforsker-TV.

Hvem som blir programleder fra 2023 er foreløpig ikke kjent, men nyhetshjulet.no kjenner til at produksjonsselskapet er i samtaler med tidligere AP-politiker Trond Giske.

 

Nyhetshjulet

Slik sparer du tusenlapper på drivstoff

Forrige artikkel

Trine Lise brukte Crocs på jobb – fikk sparken og ble svartelistet.

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter