Nyheter

Derfor valgte vi å kalle vår nyfødte sønn for Kåråna

0

Da det unge paret fra Gjøvik oppdaget at de var gravide sent i fjor, ante de fint lite om året som skulle komme, og at de skulle komme til å velge et litt utradisjonelt navn for sin kommende sønn.

Forslag som Sylfinn, Bergsprekk og Lokulf var oppe til vurdering. Dette er guttenavn som er helt vanlig i denne delen av landet, men det var altså årets pandemi som skulle komme til å gi inspirasjon til det endelige navnevalget for den nye verdensborgeren.

Sist søndag ble gutten døpt i Gjøvik Kirke, og det gikk nok et lite gisp igjennom menigheten da presten leste opp den lille guttens navn: Kåråna Toførr Olsen.

Fornøyd med navnevalget 

Paret selv sier de er svært fornøyd med valget, men forteller at de er forberedt på reaksjoner: Vi har bestemt oss for ikke å dele bilder av gutten på Snap og Instagram før han er voksen nok til å stå på egne ben. På Gjøvik vil dette si i tiårsalderen.

Paret er forøvig ikke alene om å la pandemien inspirere til navnevalg: I Mexico skal det allerede være lansert en type øl som heter Corona.

Vi i redaksjonen ønsker det unge paret og vesle Kåråna lykke til!

Nyhetshjulet

Mulig bivirkning av vaksinen: Gjør penis større

Forrige artikkel

NRK bekrefter nytt tv-konsept: Krenkorama

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter