Satire

Sender droner til Sverige for å handle alkohol

0

På en pressekonferanse tidligere i dag kom det frem at Regjeringen på nytt vil innføre karantene for de som måtte føle seg fristet til å handle billig tobakk og alkohol hos vårt broderfolk.

Samtidig som næringsdrivende i svenske grensebyer som Charlottenberg river seg i håret, har andre sett sitt snitt til å tjene noen ekstra kroner på korona-karantenen, på norsk side av grensen.

Anton Flisfoten fra Kongsvinger driver selskapet Droner, spikk og flis AS. Selskapet har spesialisert seg på droneflyging – og en del annet. I all hovedsak leverer han fototjenester gjort med drone til folk i distriktet – i tillegg til tømmer, impregnert panel og bleier til voksne. Nå ser han nye muligheter når grensen stenger natt til førstkommende lørdag:

Han forteller:

Jeg har en romslig drone-park. Har mistet oversikten over antallet, men det er i allefall 14 stykker, og alle er kjøpt på Wish, så det er topp kvalitet!! Når grensen stenger natt til lørdag vil jeg sitte utenfor Kiwi på Magnor. Her vil jeg ta i mot bestillinger på alkohol fra Systembolaget. Jeg har alliert meg med en kompis som sitter fast i Sverige. Han vil ta i mot dronene, handle bestillingene som blir sendt, og sende dronen tilbake til norsk side av grensen med alkoholen.

På forespørsel fra nyhetshjulet.no om hvorvidt dette er lovlig, forteller Flisfoten at han aldri har hørt at det er grenser i lufta, eller at det er noen som håndhever dem. Han gleder seg til å tjene store penger på Harryhandel, og håper grensen vil holdes «stengt» lenge.

Flisfoten ønsker alle velkommen til parkeringsplassen ved Kiwi på Magnor – fra natt til førstkommende lørdag.

 

Nyhetshjulet

Sexolog: Sex gir bedre treningseffekt enn helsestudio

Forrige artikkel

Thomas (24) onanerte seg til uføretrygd

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *