Nyheter

Andreas tror han får superkrefter i fylla!

0

Andreas Slossmo  (25) fra Kongsvinger tror han får superkrefter når han drikker alkohol. Til tross for at vennene hans har slått alarm, nyter hovedpersonen det hele, og påstår at han er født med en gave.

Andreas elsker fest, og han elsker alkohol. Mange ganger har festingen ført ham i klammeri med lovens lange arm, men selv påstår han at det hele dreier seg om en medfødt gave: Andreas mener nemlig at ha er født med superkrefter – og at det er alkohol som frigjør disse kreftene. Han sammenligner seg selv med Skipperen, som får superkrefter av spinat – og med Bamse Bjørn, som finner sin styrke i Dunderhonning.

Vennene hans har for lengst begynt å bli lei av alle problemene han setter seg selv i, og er bekymret for hva som vil skje når utestedene åpner etter korona-restriksjoner. De forteller at han i Kongsvinger er utestengt fra to av tre utesteder, og at det bare handler om tid før det siste stedet gjør ham utestengt.

Andreas har for vane å rive opp skilt, velte søppelbøtter – og å kaste barkrakker opp i luften. Så langt har han ikke gått til fysisk angrep på andre mennesker, men vennene mener altså at dette bare et spørsmål om tid.

Han forteller at han ikke har planer om å gi opp alkoholen, og at han anser det som en menneskerett å fremkalle sin indre styrke.

Har du en venn som får superkrefter etter å ha inntatt alkohol? Tag ham / henne i kommentarfeltet på Facebook!

 

Nyhetshjulet

Feminist-opprør: «Jesus må ha vært en kvinne!»

Forrige artikkel

SISTE: Rema 1000 og Kiwi slår seg sammen!

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter