Nyheter

SISTE: Rema 1000 og Kiwi slår seg sammen!

0

Det har lenge vært spekulert i om Reitan-familien som står bak Rema 1000, har vurdert et salg av kjeden til utenlandske aktører. I dag kom svaret!

I en pressemelding fra Joh. Johannson, som står bak blant annet lavpriskjeden Kiwi, kunngjøres det at Rema 1000, med sine over 500 butikker i inn og utland, nå vil inngå som en del av Norgesgruppen.

Rema 1000 har foreløpig ikke kommet med noen kommentar til salget, men konkurransetilsynet skal ha godkjent oppkjøpet allerede i oktober.

For å redusere antall lavpriskjeder i norsk dagligvare, skal Norgesgruppen ha bestemt at kjedene Kiwi og Rema 1000 skal slåes sammen til en profilkjede. Den nye kjeden vil hete RÆWI, og navnet er i følge kilder ment å gjenspeile kvaliteten på norsk dagligvare, samt å ivareta to allerede godt innarbeidede butikknavn.

Hvordan man vil løse sammenslåing av kjedenes ulike rabattordninger, Trumf og Æ er foreløpig ikke bekreftet, men sikre kilder mener å vite at det nye navnet her blir TrÆmf, men dette er foreløpig ikke bekreftet.

Omprofileringnen vil rulles ut med full styrke rett etter nyttår, og Norgesgruppen regner med å ha sine over 1000 RÆWI-butikker klare innen utgangen av 2021.

Nyhetshjulet

Andreas tror han får superkrefter i fylla!

Forrige artikkel

Jennifer ammer kjæresten: Det gir et magisk bånd!

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter