Tull & fjas

Møt kvinnene som søker unge menn på Tinder!

1

At godt voksne kvinner er mer frigjorte nå enn for bare noen få år siden er helt sikkert. En stadig økende trend er at godt voksne kvinner søker etter unge menn på internett, og på sjekke-apper – utelukkende for å ha uforpliktende sex.

Nyhetshjulet.no har møtt noen av disse kvinnene, og spurt om årsaken til at de søker uforpliktende omgang med yngre menn.

 

Trine Lise ( 65 ) fra Jessheim:

Jeg var gift med en gammel gris i 38 år. Han sluttet å vise interesse for meg allerede etter et par år ut i ekteskapet. Han brukte å komme hjem, stinkende av parfyme, og jeg forstod ganske tidig at han var utro. Tinder har gitt meg tilbake troen på at jeg er attraktiv, og jeg møter nye menn, eller sukkertøy som jeg liker å kalle de, et par ganger i uken.

 

Trine Lise koser seg med nye menn 2-3 ganger i uken.

 

Anine ( 61 ) fra Lillestrøm

Jeg jobbet i politet i over 30 år, og følte meg alltid seksuelt tiltrukket av disse unge kriminelle, men lot det alltid bli med fantasien. Dette forandret seg da jeg gikk av med pensjon, og mannen min døde av overvekt. Nå bruker jeg Tinder og singelgruppa på Facebook for å treffe unge, spreke og helt kriminelt deilige menn i 20-årene. I perioder har jeg nye dater hver dag.

 

Anine tar for seg av unge, kjekke banditter.

 

Lise ( 65 ) fra Kongsvinger.

Jeg jobbet på sykehuset i mange år som vaskehjelp. Jeg var gift med en lege som til stadighet var på jobb, og som i tillegg lå med alle de unge sykepleierene. Jeg var trofast i ekteskapet, men da mannen min falt ut i Glomma og druknet i fjor, bestemte jeg meg for å ta for meg av det livet måtte ha å by på! Jeg liker de helt unge, men dater aldri gutter under 16. I perioder har jeg truffet flere hver dag, og gjerne opp til 7 stykker samtidig.  Jeg storkoser meg med denne livsstilen, og vil nok holde på til jeg passerer 90.

 

Lise byr mer enn gjerne på godsakene, men foretrekker de helt unge.

Hjørdis ( 69 ) fra Kristiansand.

Etter at jeg gikk fra mannen min for 4 år siden har det egentlig “tatt helt av.” Han greide aldri å tilfredstille mine litt spesielle lyster, og etter 37 års ekteskap har jeg litt å ta igjen. Det begynte med at jeg fikk vekket lysten for unge menn etter å ha sett på Paradise Hotel. Jeg søkte om å få være med i 2016, men de sa jeg var for gammel. Etter å ha lastet ned Tinder, forstod jeg at jeg ikke trenger å bli reality-kjendis for å få unge menn. Køen er lang, og jeg nyter lammekjøtt opp til 6-7 ganger i uken.

 

Hjørdis fant ut at hun ikke trengte kjendisstatus for å få unge menn!

Kari Mette ( 62 ) fra Bergen

Jeg jobbet som fiskehandler på Torget i bergen i mange år. Lukten av fisk gjorde at jeg var konstant opphisset, men det var svært skjelden at jeg lot lysten på unge menn få utløp. Jeg har aldri vært gift, og har heller aldri hatt noen interesse av å være det. Det var først da jeg fikk min første smart-telefon i 2017 at sexlivet mitt skjøt fart. Min sønn Georg hjalp meg med å laste ned appen Tinder, og det var alt som skulle til. Nå får jeg servert unglaks på et fat opptil flere ganger om dagen.

 

Kari Mette elsker laks – men hun vil ha den så ung som mulig!

 

Dersom lysten på moden frukt skulle være til stede, er altså fruktfatet overfylt om dagen, og ser man bort fra litt skrukker i skallet – så bør vi tro at mange unge menn ( og eldre kvinner ) opplever sin beste øyeblikk i disse dager!

Har du en kompis som bør ha glede av denne trenden? Tag ham gjerne i kommentarfeltet på facebook.

Nyhetshjulet

Derfor bør du velge alkohol og fet mat fremfor trening

Forrige artikkel

Derfor blir så mange BMW-eiere homofile

Neste artikkel

Kanskje du også liker

1 kommentar

 1. hei
  ja her var masse fint…kunne tenkt å trefft alle.
  Eg for min del tenner på store bryster og pen utsjånader.
  Dei som var avbildet her kan eg tenke meg besøk hos.
  Er skjøl singel ….og vert snart 57.
  Likar da meste men ikkje i hekken ….ellers er eg åpen og erlig og rett fram

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *