Tull & fjas

Erik smugler snus for nordmenn under Svenskegrensa

0

Erik Melle (22) fra Oslo studerer for tiden ved Høgskolen i Østfold. Der håper han å skaffe seg kompetansen som skal til for å bli megler, etter at han ble inspirert av livsstilen til karakterene i NRK-serien Exit som ble sendt i 2019.

Til nyhetshjulet.no deler han følgende:

“Korona kom som sendt fra Gud.” Han forteller om et forretningskonsept som tok form etter at grensen til Svinesund ble stengt:“Alle ønsker billig snus – og jeg kan levere.”

Erik tok nemlig dykkersertifikat under en russetur til Ayia Napa i 2018. Dette gav ham ideen om å reise over – eller rettere sagt under – grensen mellom Norge og Sverige, for bringe varer til snushungrige nordmenn under pandemien.

På spørsmål om hvorfor han ikke ønsker å bringe mer innbringende produkter over – eller under grensen, forteller Erik at han fremdeles har sin moral inntakt:

“I dag forholder jeg meg nesten til norsk lov. Hvordan det blir når jeg blir som gutta i Exit, tar jeg når den tid kommer.”

Vi ønsker Erik lykke til med sitt midlertidige forretningskonsept, og antar vi vil høre mer fra den kreative unge mannen etter endt studie.

Nyhetshjulet

Kristians penis havnet i Guinness rekordbok!

Forrige artikkel

Derfor bør du velge alkohol og fet mat fremfor trening

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *