Tull & fjas

Mulig bivirkning av vaksinen: Gjør penis større

0

Covid-pandemien som har herjet verden siden mars i år, ser nå ut til å ha truffet sin overmann i form av den helt nye vaksinen fra Viagra-produsenten Pfitzer. Vaksinen er allerede godkjent i land som Storbritannia og Kanada, og nå flere står for tur.

Vaksinen har vist seg å være opp mot 90% effektiv, og helseskadelige bivirkninger har så langt ikke meldt seg. I et internt notat fra Helfo, står det allikevel at en mulig bi-effekt allerede skal være avdekket:

Vaksinen har nemlig vist seg å øke volumet av svamplegmer i mannens penis med opp til 80%. Dette vil i såfall bety at menn som velger å vaksinere seg vil få opp mot dobbelt så stor penis som de har pr i dag.  Årsaken til denne bivirkningen er ikke kjent, men mye tyder på at denne vaksinen ikke bare fjerner en pandemi: Den kan også potens(ielt) skape en bølge av menn med vesentlig høyere selvtillit – og altså vesentlig større penis.

Den noe bisarre bivirkningen skal i følge Helfo ikke være forbudet med noen helsefare, så fremt man ikke misbruker underbuksens nye slagvåpen til til ting man ikke ellers ville ha gjort.

Vaksinen er ventet å komme til Norge i januar 2021

Nyhetshjulet

NRK fjerner juleklassiker: Virker krenkende på allergikere

Forrige artikkel

Derfor valgte vi å kalle vår nyfødte sønn for Kåråna

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *