Tull & fjas

Thomas (24) onanerte seg til uføretrygd

0

Thomas Borgenhaugen fra Sarpsborg var som de fleste andre menn fra Østfold: Fornøyd med et liv uten de helt store ambisjonene. Han hadde ingen høytsvevende fremtidsvisjoner utover å eie en stylet Volvo 240, og å i fremtiden få betale barnebidrag til en blond Gatebilbabe han i et lykkelig øyeblikk hadde fått lurt med seg på nachspiel.

Kort sagt drømte han om et liv likt det de fleste andre menn i denne delen av landet lever.

Slik skulle det altså ikke gå for vår Thomas.

Allerede i ung alder merket Thomas at han hadde sterkere seksualdrifter enn sine venner. Da han i en alder av 17 år begynte på ungdomsskolen, etter å ha måttet gå flere klassetrinn på nytt, hadde han allerede blitt utvist fra skolen over hundre ganger på grunn av fikling med sitt eget underliv i timene.

I mai 2019 fikk han endelig fullført videregående i en alder av 23 år. Thomas følte nå at han stod ved terskelen til et nytt liv fylt av muligheter, men det skulle vise seg verre enn antatt for den unge mannen. Han skaffet seg en prestisjefylt jobb som vaskehjelp ved McDonalds i Sarpsborg, men driftene lot seg ikke stagge:

Første dag i hans nye jobb gikk det galt: Thomas ble tatt på fersken i det han ristet løken på restaurantens kjøkken ( vi snakker ikke her om løken du får på burgeren… )

Det endte med oppsigelse, og en advarsel om anmeldelse dersom han satte sine føtter hos McDonalds igjen.

I møte med NAV, ble det anbefalt å innvilge ham uføretrygd som følge av tilpasningsvansker og abnorm seksualdrift.

Thomas har nå innsett at drømmen om å betale barnebidrag til en blond Gatebil-babe er i ferd med svinne, sammen med en stylet Volvo 240 – som han alltid har drømt om å ha i sitt eie.

Han forteller til nyhetshjulet.no at årsaken til at han nå står frem er for å advare andre mot å gå i den samme fella som han selv har gjort:

Styr unna jobber der du har med andre mennesker å gjøre, dersom du er fra Østfold , har stor sexlyst, og drømmer om et bedre liv.

Nyhetshjulet

Sender droner til Sverige for å handle alkohol

Forrige artikkel

Kristians penis havnet i Guinness rekordbok!

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *