Tull & fjas

Saksøker Tinder: Ingen vil ligge med meg!

0

En mann i 30-årene fra Oslo har valgt å gå drastisk til verks etter at han gjentatte ganger har blitt avvist på sjekke-appen Tinder.

Mannen, som skal ha vært aktiv på Tinder i 4 år, forteller at han aldri har fått en eneste match. Uansett om han har lagt ut bilder av seg selv på topptur i bar overkropp, bilen hans – en strøken Volvo 240, eller bilde av den lille søte hunden hans som har vunnet flere skjønnhetskonkurranser, har det ikke ført til at han har møtt drømmekvinnen – eller noen kvinne i det hele tatt.

«Jeg føler at kvinner bare går etter penger» forteller han til nyhetshjulet.no.

Mannen, som er uføretrygdet etter å ha sonet en lengre fengselsstraff for underslag for noen år tilbake, mener at kvinner i dag er alt for opptatt av status og penger.

Nå har den unge mannen fått innvilget fri rettshjelp, og vil altså saksøke den populære sjekke-appen for 10 millioner kroner.

«Vinner jeg saken skal det i allefall ikke stå på pengene når det kommer til damefronten» sier han. «Om det med 10 millioner på bok fremdeles ikke skjer noe, stikker jeg til Thailand og ordner meg noe der.»

Vi i nyhetshjulet.no ønsker den unge mannen lykke til i rettsapparatet – og i kjærlighetslivet forøvrig!

Nyhetshjulet

Ung mann gikk rundt og dasket på inngangsdører med penisen sin

Forrige artikkel

Nordmann rundet PornHub som den første i verden!

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *