Tull & fjas

Derfor blir så mange BMW-eiere homofile

0

De fleste av oss forbinder selvsagt BMW-eiere med “pappa-gutter” som ikke tjener egne penger, og som alltid streber etter å være et ufordragelig midtpunkt.

Det er en allmen kjensgjerning at gutter som kjører BMW ofte har valgt dette kjøretøyet for å kompensere for liten penis, eller andre sosiale tilpasningsvansker. Når så du F.eks sist en BMW som blinket ut av en rundkjøring? Nemlig: Aldri!

Mange vil trolig oppfatte BMW-eiere på en mer positiv måte nå som forklaringen på den utagerende oppførselen deres foreligger.

BMW-eiere er kjent for å lage sine egne samfunnsregler, og er ofte gjengangere i politiets registre.

Nå har det endelig vist seg at det å eie en BMW ikke bare har negative ringvirkninger:

Ny forskning viser nemlig at så mange som 63% av BMW-eierne på et tidspunkt velger å komme ut av skapet som homofile. Årsaken til dette er foreløpig ukjent, men forklaringen skal ligge i behovet for å “vise seg frem.” På samme måte som mange homofile menn elsker å pynte seg med kjole og sminke, viser det seg altså at mange menn velger å pynte seg med en fin bil, og da fortrinnsvis BMW.

Leder i Norges LHBT-samfunn, Tore Ola Trang, sier at dette er gledelige nyheter, men at det ikke kommer overraskende: Vi har lenge visst at det bor mer i disse gutta enn det øyet ser. Det var først da jeg selv kjøpte min første BMW at jeg forstod at jeg var homofil. Jeg har aldri sett meg i bakspeilet etter det.

nyhetshjulet.no oppfordrer alle som eier en BMW til å ta sats, og komme seg ut av skapet! Har du en venn som kjører dette bilmerket, oppfordre ham gjerne til å stå frem, og fortell ham hvordan brikkene nå har en mulighet til å falle på plass!

Nyhetshjulet

Møt kvinnene som søker unge menn på Tinder!

Forrige artikkel

Daskeladdens gruppetreff endte i gangbang

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *