Nyheter

Daskeladdens gruppetreff endte i gangbang

0

Den er av mange kjent som den beste singelgruppa på Facebook. Med sine nesten 7000 single medlemmer er Daskeladden Singelgruppe en av Norges mest populære møteplasser.

Til vanlig er gruppa et yndet Og sivilisert møtepunkt for enslige som ønsker å kombinere humor og flirting.

Det var først da en av gruppens administratorer, Tom Erik Sværen, skulle arrangere et singeltreff for medlemmene sist helg, at det hele gikk fullstendig over stokk og stein.

Tok fullstendig av

Singeltreffet var avtalt lang tid i forveien, og på grunn av Korona-situasjonen var det kun 10 stykker som fikk delta. En hytte på Hafjell var leid inn, og alt lå til rette for en rolig helg.

Lite ante Sværen om at det hele skulle eskalere. Den samvittighetsfulle administratoren hadde sett for seg en rolig kveld med nye bekjentskaper, men allerede før de hadde kommet innenfor hyttedøren hadde flere av deltagerene kledd seg nakne.

I et desperat forsøk på å vri seg unna situasjonen, ringte han en av de andre administratorene, Tanja Foss, for å be om hjelp. Hun var forhindret, og kunne ikke bidra til å løse opptrinnet, da hun som vanlig underviste på bibelskolen i Kongsvinger på fredager. Heller ingen av de andre administratorene var tilgjengelige denne kvelden, og Tom Erik var derfor overlatt til seg selv og kaoset som var i emning.

Til nyhetshjulet forteller Sværen at han ble vitne til scener han aldri kan få usett, og at disse vil forfølge ham resten av livet. «Jeg visste at det var futt i denne gruppa, men nå er jeg bare sjokkert» sier han i en kommentar.

Gruppetreffet endte altså opp i en orgie, som varte fra tidlig fredag til sent søndag. To av deltagerene skal ha blitt gravide, og en mann som ønsker å være anonym skal ha pådratt seg gnagsår i anus.

Dette er siste gang jeg arrangerer noe slikt, forteller en mutt Sværen i en siste kommentar til nyhetshjulet.

Ingen av gruppas medlemmer ønsker å stå frem med navn etter det famøse treffet.

Nyhetshjulet

Derfor blir så mange BMW-eiere homofile

Forrige artikkel

Advarsel: Her er vitsene som får deg kastet ut av Facebook

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter