Tull & fjas

Veganere ønsker forbud mot kjeks formet som dyr.

0

Veganetisk forbund reagerer kraftig på kjeks formet som dyr og er meget urolige for at dette vil føre til at mennesker vil føle seg “overlegene” dyr og deres rettigheter.

Det er lederen for Veganetisk forbund, Aslak Dyregrov, som går i spissen for forbudet og kaller dyrekjeksen for både “grotesk” og “morbid”. Aslak sier at med på laget har han dyrevernsalliansen og at de har en samlet front mot disse morbid kjeksene.

Videre vil Dyregrov påminne det norske folk om at vi ikke er overlegne noen som helst form for dyreliv og at disse dyrekjeksen som hovedsaklig konsumeres av barn, vil gi de unge et feil bilde av dyr som næring. “Barn vil vokse opp i den tro at dyr er skapt med hensikt om å bli menneskeføde“, avslutter Aslak Dyregrov. Isteden for kjeks formet som dyr ønsker Veganetisk forbund seg kjeks formet som planter og grønnsaker, som for eksempel solsikker eller brokkoli.

Det er ventet at Stortinget vil ta saken opp til høring i løpet av sommeren 2020. Men om et forbud er noe som vil realiseres får tiden vise.

Nyhetshjulet

Spikervesten som beskytter hunden din

Forrige artikkel

Ulveflokk vil bli flyttet til Frognerparken- Vi må alle dele på ansvaret.

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *