Tull & fjas

Trylleformelen som gjør deg 10cm høyere!

0

24 år gamle Marry Potter var inntil nylig ei helt vanlig jente bosatt i den lille byen Rowlings utenfor London. Her bodde hun sammen med sin mor Termine, og sin yngre bror Garry Potter. At livet skulle skulle komme til å snu seg fullstendig på hodet i løpet av den siste uken visste hun lite om!

Marry, som alltid hadde båret på komplekser for sin lave høyde opplevde nemlig det ingen trodde var mulig: Over natten vokste hun med 10cm!

Tilfeldigheter bak det umulige:

Hver kveld siden hun har liten hadde Marry foldet kvelden hver kveld og bedt til høyere makter om å bli litt høyere. I forrige uke skjedde altså mirakelet: Som i en drøm åpenbarte det seg en setning for den unge kvinnen:

“Umbriacum leoricosa”

Hun forstod hverken hvor setningen kom fra, eller hva den betød. Allikevel gjentok hun setningen inni seg, gang på gang. Morgenen etter våknet hun altså – 10cm lenger. Hvor disse ordene, Umbriacum leoricosa stammer fra vites ikke. At de har magisk virkning er derimot hevet over en hver tvil: Hennes bror forsøkte natten etter den samme formelen – med samme resultat. Også han skjøt i være med 10 cm!

Nå står forskere i kø for å undersøke det britiske søskenparet. Alle ønsker de å komme til bunns i magien som nå ser ut til å bryte alle denfysiske reglene vi kjenner. Flere store tv-show verden over ønsker også en prat med de to.

Det blir fra flere hold advart om å putte ordene “Umbriacum leoricosa” i sin munn dersom man ikke ønsker å våkne opp med 10 ekstra centimetere.

 

 

Nyhetshjulet

Ulveflokk vil bli flyttet til Frognerparken- Vi må alle dele på ansvaret.

Forrige artikkel

Crogs blir en del av den nye innlandsbunaden.

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *