Satire

Stian (37) blir fortsatt ammet av mamma.

0

Noen menn er helt avhengig av pupper for lek og morro, mens andre fortsatt er avhengig av dem for næringens skyld! Bare spør Stian fra Kløfta.

Denne litt bisarre historien utspiller flere ganger daglig et sted på Kløfta. Stian på 37 år har nemmelig aldri klart å løsrive seg fra puppene til mamma Berit på 63 år. Morsmelk er en stor del av Stian`s diett, og mamma Berit slipper Stian til godsakene opptil 5 ganger i døgnet. “Noen ganger må jeg opp midt på natten for å amme Stian”, forteller Berit.

Stian mener selv at det ikke er noe rart ved det han gjør, og gjør et poeng ut av at morsmelk både er kilde til kalsium og andre næringstoffer som er bra for kroppen. Og ikke minst den nærheten og gode tilknytningen han får til sin mamma, Berit.

“Jeg mener flere menn burde holde fast ved ammingen til langt ut i moden alder,og tenk på alle pengene du sparer”, poengterer Stian til Nyhethjulet.

Mamma Berit forteller at hun igjennom hele Stian`s oppvekst kun har fått han til å slutte og skrike ved å vippe frem puppen å gi han morsmelk.Det ble bare en fast rutine hun rett å slett ikke kom seg ut av. “Jeg prøvde morsmelkerstatning på flaske for en periode,men det ville Stian ikke ha noe av”, bedyrer Berit.

Stian fyller 38 år i November, men har ingen planer om å trappe ned på puppen.

“Folk på toget og bussen får bare stirre så mye de vil! De vet ikke hva de går glipp av og jeg skal nyte hver slurk til den dagen mamma går bort”, avslutter Stian.

BLI MED PÅ MORROA! LES OG DEL FLERE AV NYHETSHJULETS SAKER MED DINE VENNER ↓↓↓

Nyhetshjulet

Det blir totalforbud mot alt kjøtt i Norge før jul.

Forrige artikkel

Nå kommer julebrusen med ALKOHOL .

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire