Tull & fjas

Se hva ditt stjernetegn forteller om din personliget – og dine lyster!

0
Stjerntegnet ditt forteller mer om deg enn du har vært klar over. I følge astrolog Solfrid Månelien kan man med stor sikkerhet fastslå en persons gode, og mindre gode egenskaper. I tillegg forteller stjernetegnet ditt noe om hva du tenner på.

Kjenner du deg igjen i ditt?

Fisken, 19 februar – 20 mars

Fisken er en typisk luring. Sleip i de fleste sammenhenger, og sjelden til å stole på. Fisken elsker å bli forført av mørke og mystiske personer. Man kan aldri stole 100% på en fisk. Rollespill og lek med hjelpemidler er nesten alltid en favoritt hos en fisk.

Væren, 21 mars – 19. april

Væren er en svær en. En vær er som regel ekstremt glad i mat, og greier sjelden å begrense seg. De er kjent for sitt gode humør, og sin joviale fremtoning – men ikke la deg lure: De fleste værer er notorisk utro, og er i de aller fleste tilfeller medlemmer av swingers-klubber eller lignende for å få utløp for sin ekstrem trang til sex.

Tyren, 20 april – 21 mai

Tyren elsker å bli tatt i hornet. Mannlige tyrer er kjent for sin vanvittige trang etter å legge ned nye partnere. Tyren er som regel dårlig utstyrt nedentil, og bruker derfor sin litt barnslige humor for å kompensere overfor nye partnere. De fleste mannlige tyrer foretrekker oksemelk – om du forstår…

tvillingene, 22 mai – 21 juni

En tvilling elsker som regel fart og spenning. Tvillingen er kjent for å ha ekstremt mange sexpartnere – gjerne samtidig! Du spå aldri fortelle en hemmelighet til en tvilling. De har nemlig ekstremt vanskelig for å holde ting for seg selv. De fleste tvillinger er straffedømte for råkjøring.

Krepsen, 22 juni – 22 juli

Krepsen er godbit! Har du skaffet deg en kreps som partner, bør du holde på den! Krepsen er kjent for å være et fyrverkeri i sengen. Ofte godt trent, og elsker lange og gode samtaler. Det eneste minuset med krepsen er mangelen på personlig hygiene. Krepsen hater å vaske seg!

Løven, 23 juli – 22 august

Løven er egentlig en kylling! De fleste løver er noen skikkelige feiginger, og de dolker deg i ryggen ved første mulighet. Løven er kjent for å være en egoistisk sexpartner, og er i de fleste tilfeller mest opptatt av å tilfredstille seg selv. Løvens favorittpartner i sengen er høyrehånden!

Jomfruen, 23 august – 22 september

Jomfruen forblir i de fleste tilfeller nettopp det: Jomfru! De har svært lite utstråling, de lukter vondt, og trives best alene. De fleste jomfruer har problemer i arbeidslivet på grunn av sin innadvendte og negative holdning til livet. 90% av alle jomfruer har sittet i fengsel pga nasking.

Vekten, 23 september – 22 oktober

Vekten er noe for seg selv. Ekstremt selvopptatt, og i de fleste tilfeller sosiopater. Sliter ofte med voldskriminalitet som følge av misbruk av steroider og kokain. Ut av munnen på en vekt vil ca 90% bestå av skryt og løgner. De fleste vekter er impotente som følge av sin livsstil.

Skorpionen, 23 oktober – 22 november

Skorpionen er kremen av kremen. Den er vakker, klok, kunnskapsrik og ydmyk.  En skorpion vil forføre deg med sine ord i løpet av sekunder. Skorpionen lyver aldri, og er 100% til å stole på. Velger du å leve med en skorpion, vil du oppleve et langt og lykkelig liv med tusenvis av orgasmer!

Skytten, 23 november – 21 desember

Er du ute etter en person med et litt “enkelt” topplokk, er skytten perfekt for deg! Skytten bort ofte på landet, drikker hjemmebrent og hører på Staysman og Lazz. Skytten er i de fleste tilfeller en del av rånerkulturen, og drømmer allerede som liten om å bli lastebilsjåfør.

Steinbukken, 22 desember – 19 januar

Steinbukken er det mest sexfikserte stjernetegnet. De fleste steinbukker har sonet flere dommer for blotting eller tilsvarende. De har ofte premium-abonnent på porno-nettsider, og de bruker ofte mesteparten av sin egen inntekt på seksuelle hjelpemidler.

Vannmannen, 20 januar – 18 februar

Vannmannen er en håpløs romantiker. Forteller du en vannmann at du liker vedkommende, vil det bli oppfattet som et frieri – med påfølgende forventning om ekteskap. Vannmannen gråter ofte, og har generelt litt vanskeligheter med å forstå andre mennesker – og kjærligheten spesielt.

 

 

 

Nyhetshjulet

Sommeren står står for døren og her er 10 plagg menn vil bruke på stranden i år

Forrige artikkel

Agurken knakk i skjeden – saksøker Kiwi!

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *