Satire

Olga (83) jakter unge menn på Tinder.

0

Olga på 83 år fra Lørenskog gjør stor suksess på dating appen Tinder. Olga har, tross sin høye alder, en umettelig appetitt på sex med ungkarer rundt om kring i det norske land.

Her ser vi Olga (83) med Tom Stian (31)

De fleste av oss forbinder sikkert gamle fruer med fyrstekake, kamferdrops og tvilsom tannhygiene.Dette gjelder så til de grader ikke Olga (83) fra Lørenskog. Den spreke 83 åringen fyller nemlig dagene sine med å jakte yngre menn på datingappen Tinder, og skal vi tro Olga, er det ikke mangel på unge menn som ønsker et eventyr med ei “erfaren” dame.

” Jeg kan ofte ha besøk av og ha sex med opptil 4 menn på et døgn” forteller Olga til Nyhetshjulet.no.

Det er ikke mangel på unge menn i Olga’s liv.

I dagens samfunn er det fortsatt tabubelagt at eldre mennesker har sex, og da spesielt madammer som Olga som tidvis “bader i peniser”. Olga forteller videre at hun ønsker å ta et oppgjør med dagens holdninger, og at hun ønsker å kaste et lys over temaet som innebærer at eldre også har behov for sex.

Olga er ikke redd for å vise seg frem.

” Føler du ikke at du utnytter unge og usikkre menn med mulige bestemorskomplekser?”, spør Nyhetshjulet Olga om.

” Nei tvert imot! Jeg bare gir de den erfaringen de trenger for å overleve i dagens sexfikserte samfunn”, svarer Olga bestemt.

Olga sier at hun til sammen har hatt sex med mer enn 10.000 menn i sitt liv, noe som får selv Rune Rudberg til å se ut som en liten speidergutt.

” Jeg håper på å kunne være sexuelt aktiv til dagen jeg dør, og jeg tror at så lenge Tinder eksisterer, så vil jeg dø med et smil om munnen ( og en stake i glufsa)» avslutter Olga.

Her er Olga i sitt ess med en ung “stud” ved sin side.

Til spesielt interesserte kan vi informere om at Olga kaller seg for “CreamPie83” på Tinder, om du skulle ønske å prøve lykken – om hun matcher deg da, vel og merke.

 

 

Nyhetshjulet

Nå må du snart betale for å bruke Facebook

Forrige artikkel

Laila slanket bort 55 kilo med kebab-dietten

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire