Tull & fjas

Ny dating-app for menn med liten penis!

0

Vi er alle forskjellig utstyrt. Noen er store, andre er små. Heldigvis liker vi forskjellige ting også! Nå lanseres en dating-app der kvinner som liker små peniser, kan velge og vrake fra øverste hylle!

Den nye dating appen heter Dinky One, og spesialiserer seg på kvinner som foretrekker små peniser. Medlemmene består utelukkende av menn som er utstyrt med miniatyrpenis.

Dette er en revolusjonerende dating app som gjør det lettere for menn med mikropenis til å møte kvinner, noe som tidligere har vært både ydmykende og kleint.

Dinky One forteller at behovet for denne typen dating er stort, og at appen gir individer som tidligere var redd for å ta kontakt med det motsatte kjønn, en gyllen mulighet til å tre inn i datingens verdenen.

Medlemstallet har rett og slett eksplodert, og ventes å passere utrolige 100000 medlemmer allerede nå etter 3 dager på markedet.

Pågangen viser at langt flere menn har slitt med peniskomplekser enn man først har antatt. At kvinner liker menn med lite utstyr er også noe man nå kan slå fast.

Dinky One har doblet kapasiteten på sine servere, og beroliger alle nye medlemmer med at de er godt rustet til å ta vare på alle eksisterende – såvel som nye medlemmer.

Nyhetshjulet

Agurken knakk i skjeden – saksøker Kiwi!

Forrige artikkel

7 ting du endelig kan gjøre – fordi du sitter i karantene

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *