Tull & fjas

Norges 10 mest sexy jentenavn. Er ditt navn på listen?

0

Nyhetshjulet har den siste tiden foretatt en avansert og høyteknologisk undersøkelse blant norske menn.  Målet med undersøkelsen har vært å komme frem til Norges 10 mest sexy jentenavn – og hva som i de fleste tilfeller kjennetegner menneskene bak navnene.

Her er resultatene:

10. Silje

Ida er sukkertøyet i vennegjengen. Hun lukter som en milkshake, og smaker som banan. Hun gjør både gutter og jenter usikre på sin egen seksuelle legning, men foretrekker å tilfredstille seg selv.

9. Kristin

Kristin spiser menn til frokost. Hun har flere forhold bak seg, og kommer aldri til å slå seg til ro. Hun elsker sex, og er en gjenganger på swingers-klubber. Hun jobber på bensinstasjon fordi hun elsker pølser.

8. Nina

Nina er søt, men la deg ikke lure! Hun stjeler alt hun kommer over. Spesielt glad er hun i å stjele kjærester fra venninner. Nina jobber som sykepleier for å kunne stjele med seg amputerte kroppsdeler hjem.

7. Monica

Monica ser ut som en modell. Om du tar henne med deg hjem, vil du bli overrasket: I trusa har hun nemlig en penis! Monica jobber som truckfører, men har alltid drømt om å bli stripper.

6. Anne

Anne er et villdyr i sengen. Grei er hun også! Dessverre har hun flatlus som er umulig å kurere. Anne jobber som bartender, men ønsker seg mest av alt en karriere som pornoskuespiller.

5. Line

Line er søt helt til hun åpner munnen: Hun banner i annenhver setning. I tillegg har hun ikke vasket seg siden 2013. Hun lukter av gammel fyll og ost. Line trives best som Naver, og har aldri hatt noen andre ambisjoner.

4. Mona

Mona er kanskje ikke så pen. Allikevel er hun et kupp for potensielle partnere: Hun er tålmodig og stille – fordi hun for det meste full. Mona drømte om å bli pilot, men jobber i dag som prøvesmaker for Vinmonopolet.

3. Anita

Anita er er kjempegrei – om du liker kvinner med litt bagasje. Hun har åtte barn med åtte ulike fedre. I tillegg spiser hun buser. Anita hadde planer om å bli advokat, men valgte å jobbe i barnehage for å få se barna sine.

2. Tove

Tove lar deg forelske seg i henne. Deretter låser hun deg inn i kjelleren. Der holder hun allerede 17 menn fanget. Disse tar hun frem og misbruker etter eget behov. Tove har avansert fra fengselsbetjent til politi.

1. Ida

Ida har et hjerte av gull. Hun gir gjerne bort hele lønningen sin til tiggere. Dette gjør at hun alltid er blakk, og at hun selv må bo på gata. Ida har alltid ønsket å jobbe på Mc Donalds, men er i dag ansatt på Mæhmeds Kebab.

 

Føler du at undersøkelsen traff bra?

 

Nyhetshjulet

Innen 2028 er alle nordmenn veganere påstår sammfunnsforsker.

Forrige artikkel

Skatterformen: Vil skattlegge deg etter størrelsen på penis

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *