Nyheter

Nordmenn hamstrer dildoer og vibratorer: Det er sinnsykt!

0

Koronakrisens klamme hånd berører i disse dager alt fra norske virksomheter, som er under hardt press, til nordmenns privatliv, som i aller høyeste grad må sies å være innskrenket.

Myndighetene krever at vi skal holde avstand, noe som for svært mange betyr at kjødets lyst blir vanskelig å tilfredstille. Stadig flere nordmenn søker nå alternative måter for å dekke sine behov.

Ikke ved å snike seg ut på Tinder-dater i nattens mulm og mørke, men ved å gå til anskaffelse av remedier som gjør det mulig å tilfredstille seg selv seksuelt!

Tallene taler et tydelig språk:

Tall fra bransjen forteller om en vekst i salget av seksuelle hjelpemidler på 2318% sist uke.

“Det er jo sinnsyke tall. En kjempeeksplosjon, og virkelig noe å glede seg over” lyder reaksjonen fra Steve Stolpe, som er forfatter og sexolog:

“Sexleketøy er en måte å ta vare på seg selv i disse koronatider. Selvpleie er fornuftig når man er under hardt press. Det finnes ingen grunn til å bære på seksuell frustrasjon – i tillegg til alle andre utfordringer.”

Stolpe forteller at det i all hovedsak er single kvinner som står bak det eksplosive kjøpet, men at også mange menn og par nå ser sitt snitt til å utforske sider av seg selv og forholdet som man ikke tidligere har hatt tid til prøve ut.

Den negative aspektet ved denne eksplosjonen er at man i ettertid kan oppleve sosial distansering, og at folk rett og slett ikke lenger trenger andre menneskers nærhet.

Heldigvis er det et langt stykke dit, avslutter Stolpe.

Nyhetshjulet

Arne kler seg ut som en hund for å omgå korona-karantene

Forrige artikkel

Hytteforbudet: Stadig flere flytter hytta hjem til sin egen hage.

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter