Satire

Nordlending skal ha takket nei til dram og slåsskamp

0

Det var sist fredag på utestedet Scotchman i Oslo, at en nordlending utrolig nok skal ha takket nei, da en “søring” ønsket å spandere en halvliter øl. 

Avslaget skal ikke ha falt i godt jord, og den spandable søringen bød raskt opp til slåsskamp. Også dette skal på uforklarlig vis ha blitt avslått av nordlendingen.

Eksotisk folkeslag 

For østlendinger flest er nordlendinger kjent som et eksotisk folkeslag med hissig lynne og en umettelig apetitt på sterke dråper. Vanligvis blir nordlendinger forbundet med mennesker som hverken takker nei til alkohol eller en real runde med nevekamp.

Krenkende for østlendinger

Det var nettopp mangelen på disse to faktorene som skal ha utløst den bisarre situasjonen på Scotchman i Oslo, hvor en nordlending altså takket nei til begge deler. Den spandable østlendingen skal ha følt seg misforstått og avvist. En følelse østlendinger flest opplever som veldig krenkende.

I ettertid har det vist seg at den omtalte nordlendingen er avholdsmann og nordnorsk legestudent, og at han den aktuelle kvelden var ute på byen for å kjøre sin tante Agdis hjem fra et venninnetreff.

I en kommentar til nyhetshjulet.no uttaler Kjell Tring, operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt, at det er svært skjeldent at man opplever avholdsmenn fra nord, men at disse må respekteres på lik linje med andre mennesker som velger å avstå fra alkohol.

Nyhetshjulet

Nyhetsvarsel: Fotballgiganten Manchester United blir kjøpt opp.

Forrige artikkel

Folk som drikker alkohol lever lenger!

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire