Satire

Naken Frp-politiker jaget velgere med gummiøks

0

Det ble torsdag ettermiddag dramatisk under en valgkamptilstelning i Arendal, da en folkevalgt representant fra Fremskrittspartiet valgte å løpe etter potensielle velgere med en gummiøks – kun iført Adams drakt.

Provosert av møtedeltager

Det som i utgangspunktet var tenkt å være et fredelig folkemøte på byens torgplass, endte altså opp med at en av arrangørene løp naken gjennom Arendal sentrum – med en gummiøks!

Vedkommende skal ha blitt svært provosert av en av de oppmøtte møtedeltagerene, og i kombinasjon med det som skal ha vært et høyt inntak av alkohol endte det altså opp med at den folkevalgte kledde seg naken, grep en gummiøks fra et lite barn, og løp etter den oppmøtte gruppen med mennesker – samtidig som han ropte “ugga bugga”, og “ba bu ba bu”.

Udramatisk pågripelse

Politet pågrep gjerningsmannen, en Frp-politiker i 50-årene, etter det som beskrives som en udramatisk politijakt til fots.

Ingen skal ha blitt fysisk eller psykisk skadet etter opptrinnet, og til nyhethjulet forteller politiet i ettermiddag at mannen i 50-årene allerede er sluppet ut i det fri, fullt påkledd.

Ikke en tradisjonell måte å skaffe nye velgere på

Frp´s partiledelse i Grimstad forteller i ettermiddag at dette ikke er slik de normalt skaffer til veie nye velgere, og forklarer hendelsen med at den aktuelle mannen har tatt det svært tungt at Frp denne uke gikk ut av regjering.

Vitner til hendelsen forteller at de i ettertid opplevde hele situasjonen som komisk – og at de garantert vil stemme Frp, om dette er hva de får!

Nyhetshjulet

Død trønder gikk rett fra likhuset til puben

Forrige artikkel

Nå kan du vaksinere deg mot å bli forelsket

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire