Satire

Nå kommer pillen som får prompen din til å lukte blomster og sjokolade

0

Det begynte helt til tilfeldig: Martin Lutter spiste middag med noen venner i en lokal restaurant på Gjøvik. Etter maten ble de fem vennene mildt sagt gassfylte. En ulidelig stank spredde seg raskt i den lille bilen da de 5 fem vennene kjørte sammen hjem.

Det var under denne kjøreturen at Martin, som til vanlig jobber som slakter, fikk ideen om “farge” lukten av promp. Han tok kontakt med en barndomsvenn som de siste årene hadde jobbet som farmasøyt. Sammen har de altså kommet frem til den perfekte formel på pillen som kan forandre lukten av fis.

Hva pillen består av, og hvordan den kjemiske formelen virker ønsker han ikke å kommentere. Han forsikrer om at produktet er godkjent av Legemiddelverket, og at svært få av “forsøkskaninene” hans omkom under forsøkene på å finne frem til riktig oppskrift.

Pillen lanseres i en rekke forretninger fra 2020, men Martin har gitt Rema 1000 en eksklusiv bestevennavtale som varer frem til juni neste år.

Smaksvarianter skal det heller ikke stå på: 

Både sjokolade, blomster, wonderbaum og banan er blant variantene du kan velge blant når produktet kommer i salg.

Martin har stor tro på produktet, men forventer ikke å bli rik.

Martin er overbevist om at promping har kommet for å bli, og at markedet for produktet han bare vil øke i takt med folks inntak av sterk mat. Han innser at allikevel at produktet hans bare en “fjert i havet” når det kommer til det store legemiddelmarkedet, men som han sier:

“Bedre med en fjert som lukter, enn en fis som fukter”.

Vi kunne ikke ha vært mer enig, og ønsker lykke til med salget!

Nyhetshjulet

Nå må du skatte av julegavene dine

Forrige artikkel

Ekspertenes råd: Drikk rødvin under trening!

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire