Satire

Nå kan du vaksinere deg mot å bli forelsket

0

I et samfunn som hver dag krever mer av oss, og som stadig gir mindre plass til kjærlighet, har kinesiske myndigheter i samarbeid med forskere fra Russland nå funnet frem til en vaksine som forhindrer deg fra å bli forelsket.

Du har kanskje hørt det gamle ordtaket om at forelskelse er roten til alt vondt. Vel, i såfall kan du nå fjerne alle muligheter for å snuble i denne roten – med et lite sprøytestikk.

I en fersk pressemelding fra Russiske myndigheter oppfordres det nå til å vaksinere seg mot forelskelse. Hvordan den nye vaksinen fungerer, eller hvilke reseptorer i hjernen den hemmer sies det lite om.

Forelskelse er en tidstyv

Årsaken til at det har blitt forsket på et slikt serum skal være at forelskelse av Kinesiske og Russiske myndigheter ansees som en avsporing fra det å være effektiv, og det pekes på at fysiske behov kan dekkes uten den grunnleggende forelskelsen.

Forelskelse gjør folk mindre effektive, fører til uønsket befolkningsvekst, og gjør folk mindre lojale overfor staten og arbeidsgiver.

Omfattende vaksinasjonsprogram

Russland iverksetter et stort vaksinasjonsprogram allerede i mai. Programmet vil i første omgang prioritere homofile, og mennesker under 30 år. Kineserene er mer tilbakeholdene med å gå ut med sine planer, men våre kilder forteller at et tilsvarende program er under planlegging også der.

Gull for Big Pharma

Legemiddel-giganten Phitzer skal allerede sitte på rettighetene til vaksinen, og det forventes en ny gullalder i medisinbransjen når den slippes for salg i den vestlige verden i løpet av høsten.

Sterke raksjoner

Reaksjonene på den nye vaksinen har vært delte. Mange mener at dette er å dra naturen for langt, og at forelskelse alltid har vært en del av menneskets natur. Andre mener at det er på høy tid at dette følelseselementet har utspilt sin rolle i dagens verden, og at vaksinen er et kjærkomment tilskudd på veien mot et perfekt samfunn.

Kommer du til å vaksinere deg, eller er dette å dra naturen for langt?

 

Nyhetshjulet

Naken Frp-politiker jaget velgere med gummiøks

Forrige artikkel

Teslafører skal ha brukt blinklys i rundkjøring

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire