Satire

Nå blir det forbud mot å røyke i eget hjem

2

Er du en av de som starter dagen med en sigarett til kaffen mens du lader opp til dagens utfordringer? Da må du være forberedt på et realt sjokk!

Et lovforslag om et totalforbud mot røyking i private hjem er oppe til høring i stortinget. Det er KrF som fremmer lovforslaget, og det ventes at det blir tatt opp til høring allerede våren 2020.

Representanter fra KrF utdyper: “At det norske folk ikke skjønner sitt eget beste og tar seg friheter som å røyke i sitt eget hjem må det bli en slutt på.” “Ved å røyke uhemmet i hjemmet utsetter en seg selv og andre i bomiljøet for giftige toksiner!”

Skulle lovforslaget bli vedtatt  av flertallet i regjering, vil det medføre et UMIDDELBART røykeforbud i alle norske hjem. Det er forventet at lovforslaget vil gå i gjennom, da det i dag er bred enighet mellom partiene på stortinget om saken.

Hva betyr egentlig dette for deg som røyker? Og hvordan vil denne loven håndheves?

Etter det nyhetshjulet.no erfarer vil det fra våren 2020 bli innstallert egne takdetektorer i alle norske hjem. Disse vil fange opp all tobakksrøyk.

Detektorene vil ha et eget kommunikasjonssystem som vil kommunisere med alle individer i husholdningen. Det vil bli gitt umiddelbare advarsler og irettesettelser av et statlig regulert overvåkingsorgan.

Konsekvensene av å bli tatt for å nyte røyk i hjemmet vil i første omgang være en advarsel. Ved gjentatte overtredelser vil bøter opp mot 10.000,-kr bli gitt.

BLI MED PÅ MORROA! LES OG DEL FLERE AV NYHETSHJULETS SAKER MED DINE VENNER ↓↓↓

Nyhetshjulet

Nå vil staten kjøpe prompen din!

Forrige artikkel

Nå kan jehovas vitner med loven i hånd kreve å få snakke med deg

Neste artikkel

Kanskje du også liker

2 comments

  1. Bare og gå i andres hjem og mene og bestemme at de ikke skal ta en røyk i eget hjem?
    Trenger ikke barnepike
    HA HA HA

  2. Snart på tide at vi forbrukere setter ned foten og sier stopp mener jeg .

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire