Satire

Meteorologisk institutt spår opp mot 25 varmegrader på østlandet i helgen

0

At jordens klima er i forandring er hevet over en hver tvil. Norge opplever i disse dager den varmeste januarmåneden som noensinne er målt, og ekspertene klør seg i hodet.

Klimaskeptikere og miljøforkjempere kappes om å forklare “hetebølgen”, men noen vitenskapelig dokumentasjon på hvorfor vi er ferd med å registrere tidenes varmeste januar i Norge foreligger altså ikke.

El-bilretrett

Myndighetene som de siste årene har stimulert befolkningen til å kjøpte el-bil, og til å velge andre miljøbesparende tiltak, skal i disse dager være i ferd med å fullstendig gå vekk i fra det mye omtalte grønne skiftet. Det vises til at ingen tiltak så langt har hjulpet, og at staten går glipp av svært mange avgiftskroner.

I første omgang vil alle avgiftsfordeler fratas el-bileiere, og det vil igjen bli oppfordret til å fase over mot fossilt brennstoff. Gjeninnføring av oljefyring, som ble forbudt i Norge fra 1. januar 2020 blir også vurdert som et mulig tiltak for å øke statens inntekter, i følge våre kilder.

Befolkningen jubler over sydentilstander

Førstkommende helg, som markerer inngangen til februar, er det spådd opp mot 25 varmegrader og sol i hovedstaden. Badetemperaturene kan enkelte steder i indre Oslofjord stige opp mot 20 grader, om vi skal tro meteorologene.

Norges befolkning jubler over sydentilstander.

nyhetshjulet.no tok i ettermiddag en tur på Oslos paradegate Karl Johan for å lodde stemningen blant folk omkring det varmet været. Tilbakemeldingene er entydige: Nordmenn elsker sol og varme, og ønsker klimaendringene hjertelig velkommen!

Blir du å treffe på stranden 1. februar?

 

Nyhetshjulet

Teslafører skal ha brukt blinklys i rundkjøring

Forrige artikkel

Kjørt til sykehus etter at mannen satt fast hodet i konas vagina

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire