Satire

Folk som drikker alkohol lever lenger!

0

Forbinder du hyppig alkoholinntak med noe som er skadelig, og som til og med kan forkorte livet ditt? Nyere forsking forteller om noe helt annet: Regelmessig alkoholinntak gir deg i mange tilfeller et lengre og lykkeligere liv!

At overdreven alkoholbruk kan føre til skader og tidlig død er noe de fleste kan enes om. Et jevnt og stabilt inntak derimot virker stikk motsatt.

Det viser seg nå at alkoholen gir deg et pusterom, som fører til at kroppen restartes etter hver gang du drikker. Forskerene sammenligner denne effekten med å skru av en mobiltelefon, eller en PC som har hengt seg opp.

En annen del av studien viser at mennesker som drikker alkohol regelmessig, generelt er mer lykkelig og avslappet. Er man lykkelig i sinnet, vil dette manifesteres fysisk ved at kroppen holder seg sykdomsfri, og dermed varer lenger.

Akkurat hvor mange enheter man skal drikke hver dag for å oppnå denne livsforlengende effekten sier undersøkelsen ingenting om, men vi i redaksjonen skal ha firmafest i helgen – og regner med det å forlenge livene våre med opptil flere år.

God helg!

Nyhetshjulet

Nordlending skal ha takket nei til dram og slåsskamp

Forrige artikkel

Carlsberg i navnestrid om Coronaviruset

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire