Humor

Mann satt i karantene med kone og elskerinne: Jeg lever i et helvete!

0

En mann i 30 årene fra Trøndelag har sammen med sin kone blitt satt i karantene etter en tur til Italia. Som om ikke det er ille nok, er også mannens elskerinne plassert i karantene – sammen med paret fra Trøndelag!

Det var i forrige uke at paret som nylig returnerte til Norge etter en  ferietur i Italia testet positivt for Covid-19 / korona. Paret fra Trøndelag ble umiddelbart plassert i karente i deres hjem, en liten hybel på 8 kvadratmeter i Trondheim sentrum.

Det viste seg imidlertid at mannens elskerinne også var med på turen til Italia. Godt skjult for kona, som levde helt uvitende om at mannen flere ganger under Italia-turen hadde sneket seg ut for små hyrdestunder.

Etter at ekteparet testet positivt på Korona-viruset var mannen nødt til å legge alle kortene på bordet, og dermed redegjøre for alle han hadde vært i kontakt med dagene i forkant.

Elskerinnens navn ble nevnt, og hun ble dermed testet. Også hun ble påvist som bærer av korona-viruset. Scenarioet som deretter fulgte kunne vært tatt rett ut av en Hollywood komedie; Alle tre ble beordret rett i karantene, før de ble kjørt samlet av politet til parets lille leilighet i Trondheim sentrum.

Lever i et personlig helvete 

Den ulykkelige mannen sier til Nyhetshjulet over telefon at han lever i et personlig helvete. Kona vil skilles, og det hagler med ukvemsord til alle døgnets tider. Hybelen er kun 8 kvadratmeter stor, så det er ingen steder å gjemme seg. Damene har slått seg sammen i en unison allianse mot mannen, og driver det han betegner som psykologisk terror.

Det har nå gått én uke av den fjorten dager lange karantenen, og mannen har allerede rukket å bli grå i håret, lang i masken og han har i tillegg mistet viljen til å leve. “Den siste uken vil definere meg som mann“, avslutter den ulykkelige Trønderen.

Nyhetshjulet

7 ting du endelig kan gjøre – fordi du sitter i karantene

Forrige artikkel

Arne kler seg ut som en hund for å omgå korona-karantene

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Humor