Tull & fjas

Mann måtte amputere penis etter å ha brukt slangeklemmer som penisring.

0

Det var etter et fuktig lag med gode venner at Trond (23) fra Bergen tok det skjebnesvangre valget en januarkveld i 2018.

Han hadde fått med seg dame på rommet men, “lillemann” var ikke med på leken…Løsningen: I mangel på riktig verktøy så brukte Trond en slangeklemme!

Konsekvensen av sexakten var at Trond, eller Trude som “hun” nå heter, var en tur i all hast til nærmeste sykehus der legene til tross for iherdig innsats ikke klarte og redde “Trudes” penis. I følge overlege ved Haukeland sykehus Roger Retardsen så ble penisen svart grunnet blodmangel, før den til slutt bare fallt av.

Fikk konstruert en kunstig vagina

Et lite lysglimt i hendelsen var at kirurgene ved sykehuset klarte å konstruere en kunstig vagina ut av stubbene som var igjen av “Trudes” underliv slik at et normalt sexliv fortsatt vil være mulig i fremtiden.

Overlege Roger måtte imidlertidig roe ned den svært oppgitte pasienten som var i harnisk etter den ufrivillige kjønnsoperasjonen, ved å fortelle han at: “Vær ikke bekymert unge frøken, du har fortsatt helsen i god hold!”

 

Nyhetshjulet

Forskere slår fast: Å være glad i vin er et tegn på god mental helse

Forrige artikkel

Forskning: Menn er kun kjempebabyer som gjør livet surt for kvinner

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *