Tull & fjas

Ludo trekkes fra markedet- ser tydelig at det er et hakekors

0

Det populære og folkekjære familiespillet Ludo trekkes fra markedet. Grunnen er at mange føler seg krenket da det kommer klart frem at selve spillplattformen er formet som et hakekors. 

Spillet trekkes umiddelbart fra alle norske utsalgssteder, men vil senere komme tilbake ny og utbedret variant som ikke vil kunne assosieres med det forhatte hakekorset. Dette melder Ludo Norge i en pressemelding nå i dag.

Ludo Norge er klare på de ikke ønsker å krenke noen og beklager på det sterkeste at de selv ikke har sett denne åpenbare sammenhengen mellom ludobrettet og hakekorset. De melder videre at den nye utgaven av Ludo vil være rektangulær og med kun grå brikker for å være sikker på at ingen skal krenkes i fremtiden.

Ludo som vi kjenner kjenner spillet oppstod i England i 1896 da det ble patentert som patent nr 14636. Det er et spill der hver deltager starter med fire brikker i hver sin bås som består av fargene blå, gul, rød og grønn. Målet med spillet er å få alle brikkene sine i mål ved å slå terningkast.

 

Nyhetshjulet

Skifter navn etter virusutbrudd

Forrige artikkel

Norges 10 mest sexy guttenavn. Er ditt på listen?

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *