Satire

Lise ( 23 ) gruer seg til jul: Er det noen som vil feire med meg?

6

Lise kom til Norge for 3 år siden. Da var hun stormende forelsket etter å ha møtt en norsk mann som var på forretningsreise i hjembyen hennes コンスビンガ, en liten forstad til storbyen Tokyo i Japan.

Gleden skulle vise seg å bli av det kortvarige slaget: 

Etter å ha solgt sushi-restauranten, og alt annet hun eide i hjemlandet, valgte hun å flytte med sin norske flamme til den norske bygda Skotterud: Et gudsforlatt sted ved svenskegrensa, like utenfor byen Kongsvinger.

Her ble det ganske raskt klart for henne at mannens intensjoner kun var å skaffe seg hjelp til grisehold, potetplukking og annet forefallende arbeid på gården han eide. Livet hun hadde sett for seg med kjærlighet, masse sex, og opplevelser i norsk natur forble en drøm.

Brøt ut av forholdet etter opphold på Montebello Camping:

Det var først i sommer at hun tok mot til seg og brøt ut av forholdet etter en treukers “ferie” på Campingplassen Montebello. Stedet ligger ved svenskegrensa, og er kjent for sin folkelige “stil”. Etter tre uker sammen med sin øldrikkende og svenskebandelskende mann var det nok: Hun kontaktet Nav, som hjalp henne til å skaffe seg sin egen hybel.

Alt Lise ønsker seg nå er å finne en snill mann å feire jul med.

Lisa er veldig glad for å endelig stå på egne ben. Hun forteller at det ikke er et alternativ å flytte tilbake til Japan, og at Norge er det landet hun ønsker å bli gammel i. Hun verdsetter norsk kultur, og har blitt spesielt glad i den norske julefeiringen, med ribbe, akevitt og harde pakker.

Søker en staut  kar å feire jul med:

Lisa har siden i sommer forsøkt seg på dating-appen Tinder uten særlig hell. Hun forteller at de fleste datene hun har hatt kun har endt opp med sex, uten at det har ført til noe mer.

Nå ønsker hun å treffe en staut norsk kar, med gode verdier og en forkjærlighet for julen. “Alt jeg ønsker er å oppleve en norsk jul sammen med en mann med et stort hjerte” forteller hun.

Er du klar for å gi Lise den julen hun drømmer om, med ribbe, akevitt og harde pakker? I såfall bør du legge igjen en kommentar under dette innlegget på Facebook. Kanskje er det nettopp deg hun kontakter – vi vet at hun følger med!

Nyhetshjulet

Farlig avhengighet: Daniel røyker sokkene sine hver dag

Forrige artikkel

Avsløring: Facebook registrerer alt du prater om!

Neste artikkel

Kanskje du også liker

6 comments

  1. Vil du finne en ordetlig kar så er ikke tinder det beste stede å leite

    Ps: Jeg er open for en julefeiring

  2. Ja, jeg er ikke å finne på tinder da…
    Bare ta kontakt.

  3. Jeg vil gjerne ❤️ bare til å ta kontakt

  4. Hei. Bare å ta kontakt, jeg er alene i julen. Skal feire med familien min på juleaften men ellers så er jeg alene, jul for meg er det beste som finnes. Uten om sommeren da

  5. Det her er bare hysteriskt morsomt, fortsett og kommenter, og gi meg en latterfull måned!

  6. Er bare å ta kontakt

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire