Nyheter

Jennifer ammer kjæresten: Det gir et magisk bånd!

0

Det blir ofte diskutert hvor lenge det er greit å amme sitt barn. For Jennifer har amming ingen aldersgrense, og hun har nå sagt opp jobben sin for å amme sin 36 år gamle kjæreste annenhver time.

Jennifer ( 28 ) fra Atlanta i USA var singel da hun oppdaget konseptet «voksen-amming.»

Hun ble fort fascinert av konseptet, som etter sigende skulle føre par svært tett sammen, litt på samme måte som båndet mellom mor og barn. I tillegg leste hun at svært mange par hadde gode erfaringer med denne type amming i forholdet.

Samme drøm

Hun la derfor ut mange kontaktannonser på internett, hvor hun søkte etter en partner som ønsket det samme. Responsen var dårlig, og etterhvert begynte Jennifer å gi opp håpet om å treffe en partner med den samme drømmen.

Dette var helt til hun begynte å chatte med sin ungdomskjærlighet Brad. Hun visste at han var tiltrukket av kvinner med store bryster, og han gikk derfor raskt med på å forsøke «konseptet.»

Unikt bånd

Herfra utviklet forholdet seg fort, og det ble raskt klart at de to hadde et helt spesielt bånd.

«Vi var begge på jakt etter å få det samme ut av et forhold: Et magisk bånd» forteller hun.

Etter gjenforeningen med Brad valgte Jennifer raskt å ta seg fri fra jobben sin. Dette var hun nødt til, for å få i gang melkeproduksjonen. Jennifer ble nemlig mor for 15 år siden, og hadde derfor melkeproduksjon latent i brystene sine.

Nå, to år etter at de to traff hverandre, har de et dypere bånd enn noe annet par de kjenner. Jennifer og Brad anbefaler derfor alle andre som ønsker et dypere forhold å forsøke det samme – til tross for at det kan gå på bekostning av økonomi og arbeid.

 

Nyhetshjulet

SISTE: Rema 1000 og Kiwi slår seg sammen!

Forrige artikkel

Lanserer ny hurtigtest for Covid 19

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter