Tull & fjas

Innen 2028 er alle nordmenn veganere påstår sammfunnsforsker.

1

Sammfunnsforsker Gøril Ringen fra Institutt for samfunnsforskning i oslo hevder i en artikkel frigjort mandag morgen at innen 2028 er alle nordmenn veganere.

Hun sier at folks oppmerksomhet rundt dyrevelferd kombinert med fremtidlige statlige tiltak vil gjøre helt slutt på nordmenns konsumering av kjøtt. I en undersøkelse utført av statiststisk sentralbyrå sier 9 av 10 nordmenn at de er villige til å helt eller delvis kutte i sitt kjøttforbruk for klimaet.

Gøril Ringen forteller at nordmenn flest er positive til og legge om kostholdet sitt til et mer grønnsaksbasert innhold når dette i sin tur kan bidra til å redde klimaet samt bedre dyrevelferden i verden.

Leder for Veganetisk forbund, Aslak Dyregrov, forteller til Nyhetshjulet.no at han er overbegeistret over rapporten samtidig som han uttrykker stor respekt for det norske folk og deres holdninger til miljø og dyrenes velferd. Han poengterer at han har sett en positiv holdningsforandring til vaganisme hos det norske folk de siste årene.

At hele Norges befolkning vil gå over til et helvegansk kosthold vil spare verdens totale klimagassutslipp med ca 0.0001%. Dette kommer frem av en rapport utgitt av verdens helse organisasjon (WHO).

Nyhetshjulet

Norges 10 mest sexy guttenavn. Er ditt på listen?

Forrige artikkel

Norges 10 mest sexy jentenavn. Er ditt navn på listen?

Neste artikkel

Kanskje du også liker

1 kommentar

  1. Ta en titt på denne, dere som er veganere og andre som er interesert å høre hva endel av grønnsakene gjør med kroppen, spesielt spinat.
    https://www.youtube.com/watch?v=AfNfehT5F2g

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *