Tull & fjas

Forskning: Menn er kun kjempebabyer som gjør livet surt for kvinner

0

Føler du som kvinne at mannen din er mest til besvær? At ha er trengende og krever all din oppmerksomhet til alle døgnets tider? Vel nå er det endelig bevist- Menn er noen forvokste babyer!

Forskere fra Nederland som spesialiserer seg på relasjoner mellom adferd og genetikk lanserer i disse dager en rapport som en gang før alle slår fast at menn er noen forvokste babyer.

Ved og isolerer spesifikke gener for så å veie de opp mot menns psykplogiske adferd har de kommet frem til at menn er langt mer lik spebarn i sin mentale framtreden enn man tidligere har trodd.

Menn har alltid hatt en tendens til å lene seg til sine kvinnelige partnere når det kommer til det hverdagslige. Alt fra hjelp til middag, stell såvel som pleie under forkjølelse og å finne forlagte gjenstander.

Forskningsteamet som har utført testen består utelukkende av kvinner som lenge hadde fatter mistanke om en slik kobling da de i en årrekke hadde fungert som surregatmødre for sine respektive ektemenn/partnere. Vi kan legge til at ingen i teamet ble nevneverdig overrasket over utfallet av forskningen .

Nyhetshjulet

Mann måtte amputere penis etter å ha brukt slangeklemmer som penisring.

Forrige artikkel

Spikervesten som beskytter hunden din

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *