Nyheter

Erik får dekket Pornhub Premium av arbeidsgiveren sin

0

Erik ( 24 ) vokste opp på landet. Nærmere bestemt i Drammen.
Der hadde han en harmonisk oppvekst som Drammensgutter flest, fylt av hyss og horeri,  men han bar alltid på en rastløshet. 

Rastløsheten gav seg ofte utslag i overdreven onanering og impulsive biltyverier. Flere ganger utøvde han disse to aktivitetene samtidig, til fare for folk, fe og infrastruktur.

Det hele toppet seg, da han 17.mai i 2019 stjal en politibil i russetoget, før han satt fart med rattet i den ene hånden, og penis i den andre. Ferden endte i Drammenselva, og Erik var nær ved å sette livet til. Til alt hell gjorde Eriks overvekt at han fløt på flesket, og på den måten kunne reddes opp av en brannmann et stykke bortenfor der ulykken skjedde.

Erik føler at han har gjenvunnet kontroll og balanse i livet med PornHubs premiumvariant.

Etter denne hendelsen ble Erik for første gang tilbudt oppfølging og behandling. Han ble senere i fjor høst tilbudt en fast jobb i parkeringsfirmaet Europark, hvor han nå storkoser seg med å skrive ut bøter til feilparkerte biler, og med å krangle med bileiere som mener seg urettferdig behandlet.

Får gratis PornHub Premium

Sammen med den nye arbeidsgiveren har Erik også kommet frem til en løsning hvor han får fem såkalte ronkepauser i løpet av arbeidsdagen. For å gjøre disse pausene mest mulig effektive, har Europark tegnet et abonnement på PornHub Premium for ham.

Direktør i Europark, Lise Lappesaker, sier til nyhetshjulet at de legger stor vekt på å skapte et inkluderende arbeidsliv, og at at sterke sexdrifter ikke nødvendigvis bør være en årsak til å bli holdt utenfor arbeidslivet.

Vi gratulerer Erik med å ha fått orden på livet sitt, og heier på et inkluderende arbeidsliv!

Nyhetshjulet

Kiwi fjerner isbergsalat: Kan virke støtende for Titanic-ofre

Forrige artikkel

Regjeringen vil gi fullt skattefradrag ved kjøp av sexleketøy

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter