Satire

Død trønder gikk rett fra likhuset til puben

0

På St Olafs hospital i Trondheim overrasket 25-årige Torbjørn alt og alle, da han våknet opp etter å ha vært erklært død i flere timer som følge av en uventet hjertestans, skriver flere norske medier tirsdag denne uken.

Rammet av hjertestans

Den unge trønderen hadde vært på en av Trondheims brune puber da han plutselig begynte å føle seg dårlig etter massivt inntak av en blanding av karsk og vodka. Han gikk utenfor, og falt etter kort tid sammen, rammet av et hjerteinfarkt. Forbipasserende kom hurtig til og fikk startet livredning, men til ingen nytte.

Gav raskt opp livredding

Torbjørn ble raskt kjørt til St Olafs hospital, hvor ytterligere forsøk ble iverksatt. Etter kort tid ble han erklært død, og fraktet til likhusets kjølerom.

Det var først etter noen timer, etter at man hørte mystiske lyder fra kjelleren at det ble slått alarm.

Jeg var sikker på at det var innbrudd. Det hender at ungdommer bryter seg inn fordi de syntes det er spennende med døde mennesker“, forteller vaktmesteren ved sykehuset. Denne gangen var det ikke innbrudd! Vaktmesteren oppdaget nemlig at bankelydene kom fra en av kjøleboksene.

Overraskelsen var derfor stor da han åpnet boksen, og oppdaget den unge mannen som frysende ba om å få et teppe.

Sjanglekurs mot puben

En lege ble raskt tilkalt, og det ble ganske fort klart at den unge mannen hadde stått topp fra de døde. Torbjørn ba høflig om å få tilbake eiendelene sine, og etter å mottatt disse forlot han sykehuset med sjanglende kurs – tilbake mot puben han ble hentet på.

Hans siste ord til legen før han forlot stedet var passende nok: ” Om det ikke gir grunn til å feire at man har overlevd sin egen død, så vet ikke jeg!”.

 

Nyhetshjulet

Jensen trekker seg: Carl I Hagen gjør comeback som partileder i FRP

Forrige artikkel

Naken Frp-politiker jaget velgere med gummiøks

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire