Nyheter

Derfor bør du drikke minst en flaske med rødvin hver dag!

0

At Nordmenn er glad i rødvin er en kjent sak: Da grensen til Sverige stengte som en følge av pandemien, økte vinmonopolene i Norges grensetrakter sin omsetning med over 122%. Ser man isolert på rødvin, økte denne salget med 98%, altså nær en dobling.

Politikerene har ytret sin bekymring over nordmenns stadig økende alkoholforbruk, og det er raslet med sabler fra politisk hold om både økte avgifter og førerkortbeslag for personer som kjøper mer enn to flasker alkoholholdig drikke i uken.

Nå slår imidlertid lederen av Norsk Helsefreakforum, Dr. John Didrik Børst tilbake mot myndighetene og andre instanser som mener at alkoholkonsumet må ned:

I et innlegg publisert på lederplass i VG i dag, forteller han om alkoholens, og da spesielt rødvinens, fortreffelige fordeler:

I følge eksperten skal rødvin virke positivt inn på sexlivet ditt.

«Rødvin gjør deg avslappet og mer kreativ. Den frigjør endorfiner og gjør deg mer eksponert for å ønske å ha seksuell omgang med din partner. Inntak av vin kan gjøre at du tar tak i konflikter med venner og familie som har ligget lenge, slik at disse ikke forblir liggende som en ulmende byrde til brystet. I tillegg gjør vin deg morsommere, og den gjør partneren din penere. Kort sagt gjør vin deg lykkeligere. Lykke fører til et lengre liv. Dette handler kort sagt en vin vin situasjon!»

Om regjeringen velger å ta hensyn til Børsts gode argumenter gjenstår å se, men vi vedgår gjerne at poengene hans er svært gode!

 

Nyhetshjulet

Advarsel: Her er vitsene som får deg kastet ut av Facebook

Forrige artikkel

Denne testen avslører om du har et alkoholproblem

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Nyheter