Tull & fjas

Bjørge (50): Bowlinggrepet har ødelagt sexlivet vårt!

0

Bowlinggrepet har ødelagt sexlivet vårt“, forteller Bjørge Granheim (50) fra Elverum i et åpenhjertig intervju med nyhetshjulet.no. “Når du først har funnet grepet, så slipper du det ikke.” Nå ønsker han sammen med kona å advare yngre spillere fra å begynne med den populære idretten.

Bowling er en svært populær idrett i Norge. Det finnes hele 323 bowlinghaller over hele landet, og interessen er stor. Spillet går som de fleste vet ut på å trille en tung kule mot 10 kjegler. For å få fart på kulen, benytter man seg av et grep som innebærer at man stikker inn tre fingre: Tommelen, langfinger og ringfinger.

Her illustrerer Bjørges kone det såkalte bowlinggrepet

Det er dette grepet som har skapt problemer for Bjørge og kona. “Etter tusenvis av timer i bowlinghallen sitter grepet fullstendig programmert i hodet“. forteller han fortvilet. “Når jeg ser tre hull, så greier jeg ikke å la være

For Bjørges kone er dette et problem: Hver gang de to skal være intime, stikker Bjørge umiddelbart tommelen inn bak – og to fingre foran. “Når jeg ser den kuleformede rompen hennes slår automatikken inn“.

Psykolog og par terapi

Bjørge har i lang tid gått til psykolog for å få bukt med problemet. Foreløpig har han ikke greid å finne en teknikk som bryter mønsteret han har tillagt seg. Heller ikke talløse timer i parterapi med kona har hjulpet.

Er vi nødt til å slutte å ha sex” Er spørsmålet han nå stiller. “Kona setter ikke pris på en tommel opp i rompa hver gang vi har sex – i alle fall ikke før vi har fått varmet opp litt”.

Har du et godt råd til Bjørge, eller kjenner du andre som sliter med den samme problematikken? Del gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet!

 

 

 

 

 

Nyhetshjulet

Nå må alle verifisere Facebook-kontoen sin med en IQ test

Forrige artikkel

Skifter navn etter virusutbrudd

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *