Satire

Anitas julekalender: Ligger med en ny mann hver dag frem til jul!

2

26 år gamle Anita fra Skedsmo utenfor Oslo er lei av tradisjonell jul og adventstid: I år har hun bestemt seg for å lage sin egen lille vri på julekalenderen: Hun skal ligge med en ny mann hver dag frem til julaften.

Til daglig jobber Anita i Mix-kiosken på Strømmen Storsenter. Der går dagene stort sett med til varepåfylling, kundekontakt og til salg av pølser og brus. Hun forteller at hun ofte blir rastløs i jobben, men at ubeleilige arbeidstider gjør at hun sjelden får utløp for sin store lidenskap: Sex.

Anita, som har vært singel i 4 år, understreker at hun ikke er av den lettsindige typen, og at hun i utgangspunktet ikke ligger med hvem som helst: “Jeg er egentlig veldig kresen, og derfor er det sjelden at en date utvikler seg til mer enn en kopp kaffe”.

I løpet av 2019 har hun allikevel plukket seg ut et knippe favorittmenn – 24 stykker for å være nøyaktig:

Lei av tradisjoner: I år putter Anita 24 menn inn i julekalenderen.

Disse 24 mennene har hun sett seg ut på steder som Facebook,  Snapchat, i butikken osv. Hun har enda ikke tatt kontakt med alle for å høre om de ønsker å delta i “julekalenderprosjektet” hennes. Foreløpig er det bare de seks første dagene i desember som er dekket, men hun har ståltro på at hun også skal få på plass de siste 18.

Anita har tatt seg juleferie i hele desember, og har derfor god tid til å pleie “julekalenderen” sin. Hun forteller at tanken bak prosjektet er at hun ønsker å flytte sine og andres grenser. Hun mener det er viktig å vise at det er lov å bevege seg utenfor for de tradisjonelle A-4 rammene.

Om alt går etter planen, ønsker hun å samle sine 24 kalendermenn til en storslått og felles nyttårsfeiring på The Thief i Oslo.

Vi ønsker Anita lykke til med kalenderen, og hører gjerne fra deg om du er en av mennene som blir kontaktet for å delta i prosjektet hennes.

Nyhetshjulet

Avsløring: Facebook registrerer alt du prater om!

Forrige artikkel

Våknet du opp til noe godt i toeren i dag?

Neste artikkel

Kanskje du også liker

2 comments

  1. Åpner hu flere luker på engang om hu hopper over noen dager? Jeg har ennå ikke åpna sjokoladekalenderen min får å samle opp til helga ..

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer i Satire