Tull & fjas

7 ting du endelig kan gjøre – fordi du sitter i karantene

0
Svært mange av oss sitter karantenefast om dagen. Verden er snudd opp ned, og tålmodigheten for de fleste blitt satt på prøve. Mange har allerede full kontroll på hvor mange staver som er i parketten på stuegulvet, eller hvor mange fliser som befinner seg i taket over sofaen.

For å gjøre denne utfordrende tiden litt enklere for deg, vil vi her presentere 10 tips til ting du kan forta deg i denne spesielle situasjonen som så mange av oss nå befinner oss i.

https://team.mains.no/daskefylla-ls/

1: Ring til svigermor og fortell henne hva du egentlig mener om henne! Svigermor sitter i karantene etter harryturen til Svinesund sist uke, og har derfor ingen mulighet til å oppsøke deg for å slå deg i hodet med ei kjevle. Innen karantenetiden er over vil hun trolig ha glemt skyllebøtten din uansett.

2: Se på elendige tv-program uten å ha dårlig samvittighet! Du vet disse irriterende amerikanske programmene som sendes på tv3 på dagtid: Dr Phil, Ellen og Lottomillionærenens husdrøm. Nå kan du se på alle sammen uten å føle deg fylt av skam. Du har allerede rundet Netflix, og terskelen for å tre inn på nettporno er for høy for for deg. Forsøk derfor med middelmådige tv-serier. Du trenger uansett ikke å bekymre deg for å måtte bortforklare overfor kollegaer hva du bedrev gårsdagen med. De sitter også i karantene!

3: Lag hjemmebrent! På polet utsetter du deg for smittefare, og grensen over til Sverige og Systembolaget er stengt. Ta på seg den gamle dykkerdrakten din, og gå ned på matbutikken. Ingen vil reagere på at du kjøper 50 kilo sukker og 100 pakker med gjær i disse dager. Du er tross alt bare fryktelig glad i å bake – om noen spør!

4: Har du egentlig sjekket hva den gamle Volvoen din er god for? Finn deg en lang og åpen strekning. Gi flatt jern, og sjekk topphastigheten på bilen din. Politet er like redd for smitte som deg, og ville aldri ha funnet på å utføre fartskontroller i disse dager. Legg gjerne ut video av kjøringen din på YouTube. Sjansen for at lovens lange arm gjør hjemmebesøk i våre dager er minimal, og du risikerer å bygge deg en stor følgerskare på nett! ( På denne måten kan du faktisk tjene penger hjemmefra også .)

5: Plasser videkameraer i alle rom hjemme i leiligheten din og strøm alt direkte på internett. Folk sulter etter underholdning om dagen, og hva er vel da bedre enn å lage din egen versjon av Big Brother? Husk å legge til en betalingstjeneste – du gjør ikke dette gratis, og i disse dager handler det meste om å tjene penger på alternative måter!

6: Lag deg en falsk Facebook-konto, og del innlegg om hvor forbanna du er fordi du ikke får reist på hytta! Vi garanterer timesvis med undeholdning, og lover deg at følelsen av å være hatet vil gi deg en ny betydning etter dette.

7: Begynn å jogge! Joggerene er de nye syklistene: Hatet av alle! Vi garanterer omtale i alle landets aviser. I tillegg kan du bruke den nye falske Facebook-profilen din til å oppfordre gående til å holde avstand. Vi garanterer timesvis med underholdning og hatefulle kommentarer på Facebook!

 

Var noen av disse tipsene til hjelp? Vi ønsker deg like til.

Nyhetshjulet

Ny dating-app for menn med liten penis!

Forrige artikkel

Mann satt i karantene med kone og elskerinne: Jeg lever i et helvete!

Neste artikkel

Kanskje du også liker

Kommentarer

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *